Beste Açar, miras kavgasını geride bıraktığı İpek Açar’ı dinlemeye gitti

Kayahan’ın kızı, miras kavgasını geride bıraktığı İpek Açar’ı dinlemeye gitti, mutluluklar diledi!

İpek Açar, sevgilisi Alper Kömürcü ile önceki gece Mecidiyeköy Fairmont Quasar Hotel’in içindeki Aila adlı mekânda sahneye çıktı. Açar’ın orkestrasında yer alan Kömürcü, sevgilisine keman çalarak eşlik etti. Sevilen şarkıları söyleyen Açar’ı dinlemeye gelenler arasında 2015 yılında vefat eden eski eşi Kayahan’ın kızı Beste Açar da vardı.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre, konser sonrası soruları yanıtlayan Beste Açar, İpek Açar’ın babasının ölümünden sonra yeni bir ilişki yaşamasıyla ilgili “Çocukluğumuz beraber geçti. Ortak sevgimiz babam idi. Artık hayatta değil. Nisan da 3 yıl olacak. Haddim değil yorum yapmak ama kalbim İpek’in mutlu olmasından yana” dedi.

Bir dönem miras kavgası yüzünden sık sık karşı karşıya gelen İpek Açar ve Beste Açar, o günleri geride bıraktıklarını söyledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.