Bergüzar Korel’in kızı Leyla ile ilk paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından kızı Leyla ile ilk kez paylaşımda bulundu. Korel’in “Bu kız terazi mi olacak akrep mi bahislerini açıyorum a dostlar” notunu düştüğü paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Mutlu bir evliliği olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti Ali ve Han’ın ardından Leyla adını verdikleri kızlarını geçtiğimiz hafta kucağına alarak 3. kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kızıyla ilk kez paylaşımda bulunan Bergüzar Korel, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Korel, paylaşımına “Uzunca bir süre süt kokacak buralar…” notunu düştü.

Korel’in takipçileri “Ah ne güzel bir kare”, “Ahhhhhhh geldi o koku şu an burnuma…”, “Enn en en güzel koku… Maşallah” ve “Ama bu çok güzel” gibi yorumlarda bulundu.

İşte Bergüzar Korel ve kızı Leyla’nın fotoğrafı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.