Bergüzar Korel, ablasına konuşma yasağı aldırmak için avukatına talimat verdi

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde Amerika’da evlere temizliğe giderek geçimini sağladığını açıklamıştı. Bu açıklamalardan rahatsız olan Bergüzar Korel, ablasına konuşma yasağı aldırmak için avukatına talimat verdi.

Ablasının yeni hayatını anlatmasından rahatsız olan Bergüzar Korel, Zeynep Korel’i susturmak için harekete geçti.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel, herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulunmuştu. Amerika’daki yeni hayatından bahseden Zeynep Korel, geçinebilmek için evlere temizliğe gittiğini söylemişti.

Magazin gündeminde çok konuşulan bu açıklamalardan rahatsız olan Bergüzar Korel’den şok hamle geldi. Bergüzar Korel’in avukatı Naim Karayaka; Bergüzar Korel’in, ablası Zeynep Korel’ e uzaklaştırma kararı aldıracağını ve kendisine dava açılacağını belirtti.

Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel ”Evlere temizliğe gidiyorum!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.