Beren Saat ve Engin Akyürek yeniden birlikte mi oynayacaklar?

Sabahattin Ali’nin başyapıtı “Kürk Mantolu Madonna”nın sinema uyarlamasında, bir diğer konuşulan isim Beren Saat ile birlikte başrol oynaması için Engin Akyürek’e de teklif götürüldü.

Hürriyet’ten Zelal Özalp’in haberine göre, göre uzun boylu, esmer, zayıf bir adam olan Raif Efendi rolüne uygun bulunan Akyürek teklife olumlu yanıt verdi, ancak imzalar henüz atılmadı.

Beren Saat ve Engin Akyürek, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. İkilinin uyumu diziseverlerce tam not almıştı.

Engin Akyürek’in sinema perdesinde boy gösterdiği ilk film ise, başrolünü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı 2014 yapımı ‘Bir Küçük Eylül Meselesi’ filmiydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.