Bengü’den bebek müjdesi… Önce inkar etti, sonra kabul etti!

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Selim Selimoğlu ile hayatını birleştiren şarkıcı Bengü, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle hamile olduğunu duyurdu.

Ağustos ayında bir yıllık sevgilisi Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, Instagram hesabından hamile olduğunu açıkladı.

15 Şubat’ta “Yazık” adlı single çalışmasını müzikseverlerle buluşturan ünlü popçu Bengü, bir bebek ayakkabısıyla yaptığı sefieye paylaşan Bengü altına şu notu yazdı:

“ANNE OLUYORUM”

“Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor. 16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum… Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için… Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada…

“HEP DUA EDİN”

Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz… Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun… Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.