Belçim Bilgin, eski eşi Yılmaz Erdoğan’la aynı kulvarda koşacak

Belçim Bilgin, İspanyol filmi ‘Sincar’ın yapımcısı oldu. Ünlü isim, aralık ayında çekimlerin başlayacağı projede aynı zamanda Yezidi bir kadını canlandıracak.

Ünlü yıldız Belçim Bilgin, eski eşi Yılmaz Erdoğan’la aynı kulvarda koşacak. Yurtiçi kadar yurtdışında da birçok başarılı projede kamera karşısına geçen Bilgin, setlerdeki deneyimini yapımcılıkla taçlandırdı. “Bir hikâyenin peşine düşeyim ve o öykülerde benim sorumluluğunu aldığım şeyler olsun” diyen güzel oyuncu, kendi yapım şirketini kurdu. Bilgin, iki film projesinin de hazır olduğunu söyledi. Türkiye’de bir film yapacak olan ünlü isim, oyunculuk için görüşmeye gittiği İspanyol filmi ‘Sincar’ın da yapımcılığını üstlenecek. Aralık ayında çekimlerin start alacağı projede aynı zamanda rol alacak olan oyuncu, Yezidi bir karakteri canlandıracak.

IRAK’TAKİ ZULÜM

Film, Irak’ın kuzeyindeki Sincar’da Yezidiler’in yaşadığı acı hikâyeleri seyirciyle buluşturacak.

Yılmaz’dan öğrendim

Bilgin, 12 yıl evli kaldığı BKM’nin kurucusu-oyuncusu Yılmaz Erdoğan’dan da çok şey öğrendiğini söyleyerek ‘’Yılmaz’ın (Erdoğan’ın) yanında 12 yıl boyunca sessiz bir eğitim süreci oldu’’ ifadelerini kullandı.

Belçim Bilgin, dünyaca ünlü aktrist Monica Bellucci ile aynı dergide buluştu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.