Belçim Bilgin, dünyaca ünlü aktrist Monica Bellucci ile aynı dergide buluştu

Belçim Bilgin Fransa’nın yeni moda ve sanat dergisi 7000 Magazin’in Mart sayısına kapak oldu. Dünyaca ünlü Fotoğrafçı Ralph Wening’e verdiği çok özel pozlarla sanatsal bir çalışmaya imza atan Bilgin, profesyonel modellere taş çıkarttı.

Güzel oyuncu, dünyaca ünlü İtalyan aktrist Monica Bellucci ile birlikte kapak olduğu dergi çekimlerinde eğlenceli tavırlarıyla beğeni toplarken, enerjisiyle herkesin ilgi odağı oldu. Dergiye yeni taşındığı evinin dekoruyla bire bir ilgilendiğini de anlatan Belçim Bilgin samimi açıklamalarda bulundu.

blank
Belçim Bilgin – Monica Bellucci

Derginin Paris Intercontinental Otel’de düzenlenen görkemli gala daveti iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi. Türkiye’den Seda Sayan, Murat Atik gibi ünlü isimlerin de bulunduğu bu özel gecede Belçim Bilgin, dünyaca ünlü aktris Monica Bellucci ile kırmızı halıda basına poz verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.