Bayram İçin En Güzel Hediye Seçenekleri Eyüp Sabri Tuncer’den

Eyüp Sabri Tuncer bayram ziyaretleri için en güzel hediye seçeneklerini sunuyor. Bayram dendiğinde akla ilk gelen geleneksel kolonyanın yanı sıra mis kokulu yüzlerce ürün seçeneği, bayramların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

Geleneksel olana, yenilikçi ve modern bakış açısıyla yaklaşarak Türkiye’nin ilk yerli kolonyası formülünü geliştiren Eyüp Sabri Tuncer, kolonya kategorisi dışında farklı kategorilerde geliştirdiği 700’den fazla ürün ile bayram kutlamaları için her zevke ve ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor. 100 yıllık hikayesiyle Türkiye’nin en köklü ve güçlü markalarından biri olan Eyüp Sabri Tuncer; Vadistanbul’daki mağazasında Kurban Bayramı’nda da geniş ürün gamıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Birbirinden özel kokularla, bayramın vazgeçilmezi

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce farklı satış noktası bulunan Eyüp Sabri Tuncer markasının birbirinden özel ürünleri arasında; tazelik ve ferahlık veren farklı koku notalarına sahip kolonyaları, şampuanları, uzun süreli nemlendirme sağlayan losyonları, mis kokulu duş jelleri, huzur veren oda kokuları, yüzey temizleyicileri, son ayların gözdesi saç toniği, bebek ürünleri, parfüm kalıcılığında vücut spreyleri ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor. Florürsüz, titanyum dioksit, sls, sles, şeker,tuz ve boya içermeyen diş macunları ile ise ürün geliştirme çalışmalarına sürekli yatırım yapan inovatif bir marka olarak toplumun gelişen ve değişen ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt veriyor. Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye’nin koku duayeni olarak 100 yıla yaklaşan yolculuğunu kendini her geçen gün yenileyerek devam ettiriyor.

Bayram ziyaretlerinde geleneksel olana yenilikçi ve modern bakış açısıyla yaklaşarak sevenleri için pek çok farklı seçeneği bir araya getiren Eyüp Sabri Tuncer ürünleri, özel kokularının yanı sıra doğal içerikli, florürsüz, parabensiz, sülfatsız, glutensiz, vegan ve vejetaryen olmasıyla da öne çıkıyor.

Dünyadaki trendleri takip eden, meraklı, cesur ve yenilikçi bir marka olma hedefiyle yoluna devam eden Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini Vadistanbul mağazasında yerinde görebilir, deneyebilir ya da internet sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.