‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ SHOW TV’de başlıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yayın tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi, ilk bölümüyle 21 Temmuz Perşembe akşamı SHOW TV’de ekran yolculuğuna başlayacak.

YouTube video

Kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak dizinin tanıtımları büyük ilgi görmüş ve sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almıştı.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan,Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada olacak.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 21 Temmuz Perşembe SHOW TV’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.