Başkan Yılmazlar, Engellilerle Kahvaltıda Buluştu

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 10-16 Mayıs Engelliler Günü dolayısıyla düzenledikleri kahvaltı programında engellilerle bir araya geldi.

Beydağ Belediyesi’nin, 10-16 Mayıs Engelliler Günü dolayısıyla Beydağ’daki engelli vatandaşlar için organize ettiği kahvaltı programında Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, engellilerin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları dinleyip, çözüm için gerekli çalışmaları yapacakları sözünü verdi.

Beydağ Belediyesi Sosyal Tesisi olan Baraj Kır Lokantası’nda Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın ev sahipliğini yaptığı organizasyona, Beydağ’a vekaleten bakan Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Belediye Meclis Üyeleri , engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

“Hayatı paylaşmak için engel yok”

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yılmazlar, göreve geldikleri günden beri engelli vatandaşlara yönelik tamamlanan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi vererek, “Beydağ Belediyesi olarak organize ettiğimiz bu programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdır. Biz de bu bilinçle ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalara ağırlık veriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından mevcut ve yeni kaldırımlar görme engelli vatandaşlarımıza uygun hale getiriliyor. Elbette ki bunlar engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya yetmez ama çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Yeni projeler için engelli vatandaşlarımızın önerilerini de almak isteriz. Bir gün değil daima sizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim, iyi ki geldiniz.” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Kaymakam Onur Titiz ise davet için çok mutlu olduğunu belirtip her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getirerek, davetlilerin 10-16 Mayıs Engelliler Günü ‘nü kutladı. Engelli vatandaşların mutluluğu yüzünden okunmaktaydı.

Daha sonra Başkan Yılmazlar ve Kaymakam Titiz tüm vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek hoş sohbet gerçekleştirdiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.