Bakanlık’tan son dakika Fatma Girik açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, usta sanatçı Fatma Girik’i tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, duayen sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 10 gün önce yürüme güçlüğü şikayetiyle başvuran ve Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinde tedaviye alınan ünlü sanatçıyı ziyaret etti. Bakan Koca, doktorlardan bilgi alırken, Fatma Girik ile de hastanedeki odasında bir süre sohbet etti.

Girik, Bakan Koca’ya ziyareti için teşekkür ederken, hastaneden ve hekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Bakan Koca, sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini belirtti.

Bakanlık’tan yapılan açıklamada Fatma Girik’in genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.