Bakan Kurum: Havalimanını imara ve ticarete açmıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı’nı imara ve ticarete açmadıklarını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün Atatürk Havalimanı’nda yaptığı basın açıklamasında, alana kurulacak olan Millet Bahçesi’nin ilk etabının Mayıs 2023’te tamamlanacağını söyledi.

Pazar günü gerçekleştirilecek fidan dikim törenine dikkat çeken Bakan Kurum, “Bir haftadır sizler de izliyorsunuz muhalefetin tüm söylemlerine rağmen biz ‘burada 5 milyon metrekarelik alanda ağaç dikeceğiz, burada vatandaşlarımız mutlulukla vakit geçirecek diyoruz’ ama maalesef muhalefet buna hayır diyor” diye konuştu.

Bakan Kurum, “Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Emin olun biz bu alanı hiçbir şekilde konuta açmıyoruz, ticarete açmıyoruz, imara açmıyoruz. Atatürk Havalimanı’mız hizmet vermeye bir pistiyle devam edecek. Burada afet toplanma alanı olacak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.