Bakan Akar Kosovalı mevkidaşını ağırladı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj ile görüştü.

ANKARA (İGFA) – Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Akar, resmî ziyaret kapsamında Türkiye’de bulunan Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj’ı, Millî Savunma Bakanlığı’nda askerî törenle karşıladı.

Konuk Bakan Mehaj’ın Tören Mangasını selamlaması ve Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından her iki Bakan baş başa görüştü.

İkili, bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, Bakan Akar tarafından; tarihî geçmişi ve ortak değerleri olan Türkiye ve Kosova arasındaki ilişkilere verilen önem ile iki ülke arasındaki askerî eğitim iş birliğinin daha da artırılmasının gerekliliği ifade edildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.