Yıldız Tilbe: Ben aslında çok kıskancım da çaktırmam

Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “N Kolay Harbiye Açık Hava” konserleri kapsamında dün gece sahnedeydi.

Efsane şarkı “Delikanlım” yorumu ile klasikleşmiş bir açılış yapan Tilbe, kendine has stiliyle izleyici karşısına çıktı. Aralıksız 2 saat sahnede kalan Yıldız Tilbe, binlerce İstanbullu’ya keyifli bir gece yaşattı. Muhteşem bir performansa imza atan ünlü sanatçı tüm konser boyunca bir kez orkestrasını tanıtmak için konuştu. Müzisyenlerini sunan Tilbe, alkışlar karşısında “Biraz da beni alkışlayın. Aslında çok kıskancım ben. Ama hiç çaktırmam. Ona göre.” diyerek Harbiye’yi ayağa kaldırdı.

blank

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “N Kolay Harbiye Açık Hava” konserleri kapsamında 21 Mayıs’ta Göksel, 22-26 Mayıs’ta Teoman ve 25 Mayıs’ta Ajda Pekkan harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava” sahnesinde olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.