Bağlanmaktan mı korkuyorsunuz o zaman duygularınızı kontrol edin

Kadınların ilişki konusunda en çok karşılaştıkları problemlerden biri de bağlanma korkusu bulunan ve kimseyle birlikte olmak istemeyen erkeklerdir.

Sizi aslında oldukça eğlenceli bulan, anlayışlı ve hatta mükemmel olduğunuzu düşünen ancak sizinle bir ilişkiye henüz hazır olmadığını veya ilişki istemediğini belirten erkekler bağlanma korkusu olan erkeklerdir.

Ancak bu erkekten gerçekten hoşlanıyorsanız ve onunla bir ilişki yaşamak istiyorsanız onu istediğiniz erkeğe döndürmek hiç de zor olmayacaktır. Sadece doğru adımlar attığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

Korkusunun derinlerine inin

Öncelik erkeklerin bağlanma korkusuyla baş etmenin yolları arasında bağlanma korkusunun sebebini aramak vardır.

Örneğin; ailesinde görmüş olduğu başarısız ve sevgisiz bir evlilik veya birliktelik, ya da daha önce yaşamış olduğu ilişkideki fazla yıpranmalar gibi sebepler erkeklerin bağlanma korkularının alt yapısını oluşturmaktadır.

Bu sebepleri öğrenebilirseniz onunla bu konu hakkında ara sıra konuşarak ve doğru adımlar atarak başarılı bir sonuç alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra karşınızdaki erkek çok eşliliğe inanıyorsa veya bunun gibi tek bir kişiye bağlanmayı saçma buluyorsa da o kişiyle vakit kaybetmemek en iyisi olacaktır.

Aranızdaki iletişime özen gösterin

Hoşlandığınız veya flört ettiğiniz erkekte bağlanma korkusu varsa ona ısrarcı davranmamaya özen gösterin. Zaten ilişkiden korkan erkek sizin ısrarcı davranışlarınız ile sizden soğuyabilir ve hızlı bir şekilde uzaklaşabilir.

Ancak ısrarcı davranmamaya çalışırken bir yandan da korkutmaktan korkarak ona sürekli yüzeysel ve uzaktan davranmayın. Mutlaka ikinizin arasında özel bir bağ olduğunu ona güzel bir şekilde hissettirin.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.