Çağdaş Suseven “Bile Bile”

Çağdaş Suseven, “Bile Bile” isimli yepyeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Çağdaş Suseven’in sözü ve bestesi kendisine ait şarkısının aranjörlüğünü Kutal Gürkan üstlendi. Sanatçının, 31 Mart’ta Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan şarkısına Serdar Yıldırım yönetmenliğinde duygusal bir video klip çekildi.

YouTube video

Çağdaş Suseven Hakkında

İ.T.Ü. Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı’nda eğitim alan Çağdaş Suseven, burada Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, Bekir Sıtkı Sezgin, Tülin Korman, Abdi Coşkun, Erol Uras gibi pek çok önemli hocadan ders aldı. Aynı yıllarda tanburi Ercüment Batanay’la birlikte çalıştı ve Sevim Tuna, Behiye Aksoy, Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Bülent Ersoy gibi birçok önemli sanatçıya vokal yaptı. 2000 yılında yayımladığı ilk stüdyo albümü “Çağdaş’la İlk Defa” müzik dünyasında büyük ilgi gördü ve “Leyla” isimli şarkısıyla aynı Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi tarafından ‘Yılın Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülü’ne layık görüldü. 5 yıl sonra yayımladığı 2. albümü “Hey Gidi Günler” ile Kral TV Müzik Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı’ dalında ödül alan Suseven; Türkiye dışında Londra, Vietnam, Çin’de konserler verdi. Sanatçı, 2012’den beri Kartal Musiki Derneği’nde fasıl hocalığını yürütmekte, Moda Spor Kulübü’nde sahne çalışmalarına devam etmekte ve Ataşehir Koleji’nde müzik öğretmenliği yapmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.