Ayşe Erbulak , Uğurkan Erez ile birlikte bir ilke imza attı

Türkiye’de bir ilk!

Gerilim-polisiye romanları ile kendini kanıtlayan, dikkatleri üzerine çeken Ayşe Erbulak, bir ilke imza atarak yeni kitabı “Anne Bak Kim Geldi ? ” için kitap tanıtım fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Uğurkan Erez’in sanat yönetmenliğini üstlendiği çekim dört ayrı konsept üzerine kurgulandı.

Oyuncu ve yazar kimlikleriyle tanıdığımız, polisiye-gerilim romanlarında önemli bir isim olmayı başaran Ayşe Erbulak, Labirent Yayınları’ndan çıkacak yeni kitabı “Anne Bak Kim Geldi? ” ile 7 Kasım’da okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Polisiye romanları ile kendini kanıtlayan, başarılı yazar Ayşe Erbulak’ın yeni kitabı “Anne Bak Kim Geldi? ” için, sanat yönetmenliğini ünlü koreograf Uğurkan Erez’in üstlendiği bir tanıtım çekimi gerçekleştirildi. Erbulak Evi’nde fotoğraf sanatçısı Pınar Erte tarafından yapılan ve dört farklı konseptte gerçekleşen fotoğraf çekiminde keyifli anlar yaşandı. Gerilim-polisiye romanlarında akla ilk gelen isim olmayı başaran Ayşe Erbulak, beşinci kitabı “Anne Bak Kim Geldi? ” ile ustalık yoluna girmenin keyfini yaşıyor.

erbulak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.