Aydan Kaya milyonluk takıları tanıttı

“ISTANBUL JEWELRY SHOW”DA FİRMALAR BİRBİRİNDEN DEĞERLİ VE GÖSTERİŞLİ TASARIMLARINI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE SERGİLİYOR

Uluslararası Fuar Organizasyon firması UBM Rotaforte tarafından bu yıl 41.‘si gerçekleştirilen Istanbul Jewelry Show Ekim Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde Türkiye mücevher sektörünün yanı sıra 110’u aşkın ülkeden sektör profesyonellerini ağırlamaya devam ediyor. Firmalar çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile birbirinden değerli tasarımlarını ilk kez görücüye çıkarıyor.

Pırlanta ile birlikte, zümrüt, safir ve yakut gibi pek çok değerli taşın bir arada kullanıldığı, “Kösem Sultan” ve “Hürrem’in Gözyaşları” koleksiyonları Popstar yarışması ile yakından tanınan şarkıcı Aydan Kaya tarafından tanıtıldı. Osmanlı motifleri taşıyan tasarımların her biri yaklaşık 250 bin dolar değerinde. Her kadın gibi mücevher meraklısı olduğunu belirten Kaya, Istanbul Jewelry Show’da sergilenen tasarımlara hayran kaldığını belirterek, “İnsan hepsine sahip olmak istiyor” dedi.

Fuarın bir diğer dikkat çekici ve ilginç tasarımı ise; “Pırlantalı Satranç Seti” oldu. Istanbul Jewelry Show için özel olarak hazırlanan 1 milyon lira değerindeki set 10 kg altın kullanarak hazırlandı. Tasarımda 300 karat siyah ve 285 karat beyaz pırlanta yer alıyor. Fuara katılan firmalar ilgi çekici ve gösterişli birbirinden değerli tasarımlarını canlı mankenler ve değişik şovlar eşliğinde sergilemeye Pazar gününe kadar devam edecek.

Her sene Mart ve Ekim ayları olmak üzere yılda 2 kez İstanbul’da gerçekleştirilen, Uluslararası “Istanbul Jewelry Show” Fuarı, Türkiye Mücevher Sektörü İhracatında % 80’e yakın iş hacmi yaratması açısından da gerek ülke ekonomisi, gerekse mücevher sektörü için büyük önem taşıyor.
Sadece mücevher sektörü profesyonellerinin ziyaret edebildiği fuarda, Türkiye başta olmak üzere, İtalya, Lübnan, Litvanya, Meksika, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Hong Kong, Tayland ve Kore’den toplam 15’i aşkın ülkeden 800‘ün üzerinde dünyanın önemli mücevher marka ve firmaları çok özel koleksiyon ve ürünlerini sergiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.