Aylin Coşkun: Takılarımla 5 milyonluk bir villa alırım!

Şarkıcı Aylin Coşkun, geçtiğimiz günlerde 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Kanal D’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk olan Coşkun, düğününde kilolarca altın takıldığını belirterek “Takılarımla 5 milyonluk bir villa alırım.” dedi.

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile 10 Eylül’de dünya evine girdi. Görkemli kına ve düğünüyle magazin gündeminden düşmeyen Coşkun, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu.

blank

KİMİN NE TAKTIĞINI ANLATTI

Canlı yayında açıklamalar yapan Coşkun, düğününde kilolarca takılan altınlarından şöyle bahsetti: “Emirkan iki tane büyük altın taktı. Hande Yener pırlanta yüzük taktı. Eşimde bir pırlanta yüzük taktı. Babam düğün hediyesi olarak bir arsa ve dükkan aldı. Sonra babam sağ kolun benim onu kimseye ayırma dedi.

“TAKILARIMLA 5 MİLYONLUK VİLLA ALIRIM”

Bütün altınlar iç içe girdi, çıkaramadım ve bileklerim kanadı. Boynuma takılan kolyeleri falan kopararak çıkarıp atmışım. Bir ara ‘takmayın, takmayın’ diyordum. Takılarımla kuyumcu dükkanı açamam ama 5 milyonluk bir villa alırım. Zaten erkek ve kız tarafı olarak oraya bir ev parası bıraktılar. Boynumda zaten fıtık var bir ağırlık oldu. Hande Yener, ‘Bir ara takıda duruyorsun yüzün şişmeye başladı gözümün önünde. Bir ara gelip seni alıp artık takmayın diyecektim” dedi.

“ÇEYREK ALTINI FARK ETTİM”

Birçoğu takı takmadan gitmiş evime bekliyorum. Bu kadar altının içinde arkadaşım Erhan’ın taktığı çeyrek altını fark ettim. Takılar banka kasasında duruyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.