Ayla Çelik “Bağdat”ı A Milli Takımı için yeniden yorumladı

Söz yazarı besteci ve yorumcu Ayla Çelik, teknik direktör Fatih Terim’in özel daveti üzerine Antalya’da A Milli Takım kampını ziyaret etti. Futbolculara sürpriz yapan sanatçının asıl sürprizi ise “Bağdat” oldu. Yayımlandığı günden itibaren dinlenme rekorları kıran ve liste başı olan “Bağdat” şarkısının sözlerini Milli Takım için uyarlayan Ayla Çelik, buluşma toplantısında hem teknik kadroya hem de futbolculara sürpriz yaptı. Sürprizin ardından futbolcularla bir araya gelerek Milli Takım marşını hep birlikte seslendiren Ayla Çelik, ekibe bir de mini konser verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=Af7YMWy2P0o

Sanatçı ‘Bağdat’ı Haziran ayında EURO 2016 kapsamında Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ile oynanacak maçlarda gerek Milli Takım’ın gerekse Türk Milletinin tek yürek olup hep bir ağızdan söyleyeceği bir marş haline getirdi.

Şarkı Sözleri;

Yine yola çıktık Türkiye’m, Fransa üç adım bugün

Eni konu çarptı kalplerimiz, herkes tek yürek bugün

Ne kaygılandık ne de korktuk, derdi yasakladık bugün

Biz bitti demeden bitmez tek tek inandık bugün

Bekle Avrupa, bekle kupa

Bekle Avrupa, bekle kupa

Biz dünyanın en büyük aşığı olabiliriz

Biz uğrunda yüz kere bin kere ölebiliriz

Biz Volkan’ız, Mehmet’iz, Arda’yız, Emre’yiz, biz Türkiye’yiz

Avrupa’nın fatihi olabiliriz

Biz dünyanın en büyük aşığı olabiliriz

Biz uğrunda yüz kere bin kere ölebiliriz

Biz Volkan’ız, Mehmet’iz, Arda’yız, Emre’yiz, biz Türkiyeyiz

Avrupanın fatihi olabiliriz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.