Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Kutlamaları Başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına erken başladı. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen organizasyonda ile başlayan etkinlikte 3 farklı grup sahne aldı.

Otizm Ritim Grubu’ndan muhteşem performans

ABB Konverservatuarı eğitmenlerinden aldıkları dersler ile bir müzik grup oluşturan otizmli çocuklar, Otizm Ritim Grubu ismiyle sahne almaya başladı. Daha önce de Büyükşehir Belediyesi organizasyonlarında sahne alan çocuklar, 19 Mayıs etkinlikleri için de muhteşem bir performans sergiledi.

Genç zeybekler kendileri hayran bıraktı

Aydans Gençlik ve Spor Kulübü de yerel dansları ile sahne aldı. Çeşitli yöreleri ait halk oyunlarını büyük bir heyecan ile sahneye taşıyan genç dansçılar, solo ve grup performansları ile izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

Ritim grubu dinleyicileri büyüledi

Etkinliğin finalini ise Mustafa Kemal Atatürk tişörtleri uyumlu bir şekilde sahneyi dolduran Yenipazar Gençlik Ritim Grubu yaptı. Ritim grubu 25 kişilik geniş bir ekiple sahne aldı. Farklı tarzlardaki şarkıları özgün bir şekilde yorumlayan ritim grubu, uyumları ve enerjileri ile dinleyicileri büyüledi.

Tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan ve programda sahne alan ekipleri tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs kutlamalarını çeşitli etkinlikler ile sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.