Ata Demirer ile Demet Akbağ, yeniden bir araya geliyor

Ata Demirer ile Demet Akbağ, 3 yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor. Ege hikayesini anlatan filmde ikili yine izleyenleri güldürecek.

Ata Demirer, senaryosunu kendisinin yazdığı ‘Hedefim Sensin’ filmi için geri sayıma başladı. Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği yapımda Ata Demirer ile Demet Akbağ, 3 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelecek. ‘Eyyvah Eyvah’ filminin serilerinde izleyicinin karşısına çıkan ikili, yine neşeli eğlenceli komedi bir filmle sevenlerini güldürecek. Ege hikayesini anlatan filmde ikili ‘Zekeriya’ ve ‘Hafize’ olarak kamera karşısına geçecek. Filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Yapımda aynı zamanda Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can da rol alıyor. Ekiple bir araya gelen Demirer, “Ekibi topluyorum” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.