Aslı Enver’in ardından Özcan Deniz de sessizliğini bozdu!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın evliliğinin bitiş sebebi olarak Aslı Enver gösterilmiş, Deniz’in İstanbullu Gelin dizisindeki rol arkadaşı Enver’e hayranlık duyduğu belirtilmişti. Konuyla ilgili olarak Deniz’den sert bir açıklama geldi.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın evliliğinin bitmesinin ardından art arda ortaya atılan iddialar magazin gündemini salladı. Son olarak dün, Deniz’in Enver’e büyük bir hayranlık duyduğu iddia edildi. Yakışıklı oyuncunun eşi Feyza Aktan’a sürekli baskı yaptığı ve Enver’in giydiği kıyafetleri, yaptığı saç stillerini eşinin yapmasını istediği öne sürüldü. Hatta evlilik terapistine gittiği belirtilen çiftin, sorunları aşamayınca yollarını ayırdığı belirtildi.

blank
Özcan Deniz – Feyza Aktan

SOSYAL MEDYADAN SİTEM ETTİ

Bu iddiaların ardından Özcan Deniz, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Deniz, şunları dile getirdi: “Bu ‘masa başı haber’ denilen uydurma ‘Haberler’ ya da ‘O dedi bu kodu’ yazıları sen cevap verdikçe alev alan bir şeydir. O yüzden bir şey karşısında susuyorsam asaletimden değil, yalana ve yalanın ortaklarına prim vermemek içindir.”

Aslı Enver, Özcan Deniz haberlerine ateş püskürdü!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.