Aslı Enver ve Murat Boz’un ayrılık nedeni orataya çıktı!

İlişkilerine ikinci bir şans tanıyan Aslı Enver ve Murat Boz yeniden ayrıldı. Çiftin ayrılık nedeni ise Murat Boz’un evliliğe sıcak bakmaması oldu.

2.5 yıl birliktelik ardından geçtiğimiz yıl Nisan ayında ilişkilerini sonlandıran Aslı Enver ve Murat Boz 2018 Kasım ayında barışmıştı. Yaklaşık bir yıl süren birlikteliğinin ardından ilişkinin geçtiğimiz günlerde bittiği konuşuluyordu.

blank
Aslı Enver – Murat Boz

2. Sayfa’nın haberine göre; ayrılığın sebebi Aslı Enver’in evlenmek istemesi Boz’un ise evliliğe sıcak bakmaması. Ayrıca Boz’un yakın çevresine “Yorulduk, olmayacağını zaten biliyorduk” dediği iddia edildi.

Uzun zamanadır Murat Boz’la aynı evde yaşayan Aslı Enver bütün eşyalarını bir çalışanına aldırdı. Boz’un evine dahi gitmeyen Enver’in ilişkiyi kafasında bitirdiği öğrenildi.

Oyuncu Aslı Enver ile popçu Murat Boz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.