Oyuncu Aslı Enver ile popçu Murat Boz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı

Oyuncu Aslı Enver ile popçu Murat Boz’un bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Çiftin ayrıldığı ve Enver’in bir haftadır kendi evinde kaldığı öne sürüldü.

Murat Boz ve Aslı Enver hakkında hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Ünlü çiftin arasında soğuk rüzgarlar estiği ve ikilinin bir haftadır konuşmadığı öne sürüldü. Hatta Aslı Enver’in kendi evinde kaldığı belirtildi. Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre; sosyal medyadan da birbirlerini beğenmeyen çift ayrılığın eşiğinde.

ÜÇÜNCÜ KEZ ŞANS VERMİŞLERDİ

Öte yandan Aslı Enver, yaklaşık 4 sene önce Murat Boz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Daha önce iki kez ayrılan çift, geçtiğimiz aylarda ilişkilerine üçüncü kez şans vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.