Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu fırtınalı bir aşkla Netflix’te!

Son olarak Önder Öztarhan ile Çeşme Alaçatı’da başbaşa yemek yerken görüntülenen Aslı Enver, Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen Yargı dizisinin savcısı Ilgaz Kaya (Kaan Urgancıoğlu) ile aynı filmde başrolü oynadı. Netflix’te yayınlanacak Sen Yaşamaya Bak isimli filmde fırtınalı bir aşk yaşayacak Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun performansı şimdiden merak konusu oldu. Sen Yaşamaya Bak filminin konusu ne?

YouTube video

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu Netflix’te yayınlanacak Sen Yaşamana Bak isimli filmde başrolü paylaştı. Şu sıralar adı iş insanı Önder Öztarhan ile anılan Aslı Enver, Yargı dizisinde rüzgar gibi esen savcı Ilgaz Kaya’yı canlandıran Kaan Urgancıoğlu ile fırtınalı bir aşkın konu edildiği Sen Yaşamaya Bak isimli filmde yan yana geldi.

21 Mart Pazartesi Netflix’te yayınlanacak filmin konusu ve Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu’nun performansları merak ediliiyor.

Netflix, Sen Yaşamaya Bak filminin ilk fragmanını yayınladı. Amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son demlerini yaşayan bekar bir anne Melisa’nın (Aslı Enver) hayatının son günlerinde hem fırtınalı bir aşk yaşayacağı hem de oğlu Can’ı emanet edebileceği bir adamı aradığı film iki oyuncunun hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı.

sen-yasamana-bak-asli-enver-kaan-urgancioglu-5.png

Başrollerini Aslı Enver, Kaan Urgancıoğlu, Mert Ege Ak, Ezgi Şenler, Birce İrem, Sertaç Güder, Ayşe Defne Özpirinç gibi isimlerin oynadığı filmin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.