Aslı Enver, tatil için gün sayıyor

İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu Aslı Enver, tatil için gün sayıyor.

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde ‘Süreyya’ karakterine hayat veren Aslı Enver, tatile çıkmak için dizinin sezon finali yapmasını bekliyor.

Sevilen dizi 8 Haziran’da sezon finali yapacak. Özcan Deniz ile başrolü paylaşan Aslı Enver, dizi final yapar yapmaz soluğu Meksika’da alacak. Yaklaşık 1.5 ay önce 2.5 yıllık sevgilisi Murat Boz ile ilişkisini noktalayan Aslı Enver’in zor günler geçirdiği söyleniyor.

Ayrılıktan sonra bir anda 6 kilo veren ve sette ağlama krizleri geçiren Enver, ayrılık acısını ağabeyinin yanında atlatacak. Başarılı oyuncu, şu günlerde İstanbul’dan gitmek için gün sayıyor. Aslı Enver, Instagram’ın hikaye kısmından “az kaldı son 5” notuyla paylaşım yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.