Aşkın Nur Yengi, Yıldız Tilbe ve Mehmet Erdem “Gala Aya Yorgi”de buluştu

Çeşme’ye yepyeni bir soluk getiren,bayramın birinci günü itibarıyla sanat camiasının en güçlü isimlerini sahnesinde ağırlamaya devam eden Gala Aya Yorgi, geçtiğimiz akşam Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem’e ev sahipliği yaptı.

Kendine has tarzı ve yorumuyla en sevilen şarkılarını Çeşme’nin en yenisi Gala Aya Yorgi’de müzikseverler için seslendiren Mehmet Erdem, herkesin bayramını kutlayarak başladığı sahnesini yaklaşık bir buçuk saat süren performansı ile sonlandırdı.

Mehmet Erdem’in ardından sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi, Mehmet Erdem’i sahneye davet ederek Sezen Aksu imzalı yeni düet projelerini ilk defa Gala Aya Yorgi Sahnesi’nde seslendirdi. İkili:” İkimizin ortak kahramanı Sezen Aksu’ya söz ve bestesi Allah’tan Kork şarkısı için çok teşekkür ediyoruz.” sözleriyle başladıkları performanslarıyla izleyenleri adeta büyüledi.

blank

Yıldız Tilbe:”Ne anlatmakla biter ne hissetmekle.”

Sevilen şarkılarını seslendiren Aşkın Nur Yengi, gecenin ilerleyen saatlerinde konseri izlemeye gelenler arasında yer alan başarılı sanatçı Yıldız Tilbe’yi sahneye davet etti. Sahnede bir şarkı seslendiren ve sesi ile kendine hayran bırakan Yıldız Tilbe duygularını şu sözlerle anlattı:”Aşkın’ın Sevgiliye albümü yeni çıkmıştı. O zaman gecede 7-8 mekanda sahne alıyordum. Albümünü ağlaya,zırlaya dinliyordum. O şarkılarla o kadar anılarım var ki… Ne anlatmakla biter ne hissetmekle.”

Gala Aya Yorgi, birbirinden ünlü sanatçıların performanslarının yanı sıra Aya Yorgi koyunda ağaçlarla çevrili muhteşem doğası ve seçkin lezzetleri ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.