Aşkım Kapışmak, İzmir’de hayranları ile buluştu

Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, önceki gün İzmir Alsancak’taki ‘Gloria Jean’s Cafe’ de gerçekleştirilen ‘Kahve Sohbetleri’ söyleşisinde gençlerle bir araya geldi. Kadın-erkek ilişkileri hakkında gençlerle sohbet eden Aşkım Kapışmak, ayrıca birde sürprizle karşılaştı. Seçim çalışmalarını İzmir’de sürdüren Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binalı Yıldırım, vatandaşlarla buluşması sırasında Aşkım Kapışmak’ın bulunduğu kafeyi ziyaret etti. Burada gençlerle bir süre sohbet eden Binali Yıldırım, Aşkım Kapışmak ve gençlerin kendisine yönelttiği ‘Kadın- erkek ilişkileri hakkındaki sizin düşünceleriniz nedir?’ sorusu üzerine ‘ İlk olarak büyüklerimizin bize öğrettiği gibi bir taraf hiddetlendiği zaman diğer tarafta ‘Peki’ diyebilmeli. Daha sonra en önemlisi olan 3 S kuralı var. Sevgi, saygı ve samimiyet. Gençler bu 3 kuralı asla unutmayın. Bu insan olmanın ve ilişkilerin öznesi ve kendisidir. Bunlar kaybolursa ilişkilerin bir anlamı olmaz. Bir arada yaşıyoruz ama baktığımız zaman yalnızız. En büyük tehlike de hayatta tek kalmak’ dedi.

BİNALİ YILDIRIM’DAN ‘ODUN HERİF’E TAKİP ÇAĞRISI

Sürpriz ziyaret sonrası Aşkım Kapışmak ve gençlerle selfie çektiren Binalı Yıldırım, ayrıca sosyal medya fenomeni ‘Odun Herif’le de sohbet etti. Bir televizyon programında söylediği ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran ‘Vurur yüze ifadesi, kullanıyorum bitanesi’ sözleriyle ‘Odun Herif’ şakalaşan Binali Yıldırım ayrıca ‘Odun Herif’ sen beni de takibe al, işine yarar. Bende seni takip edeceğim’ sözleriyle salondakileri güldürdü. Binali Yıldırım sosyal medya kullanımıyla ilgili olarak ta ‘İnterneti, teknolojiyi ve akıllı telefonları Türkiye’ye getiren bakanlıktan sorumlu birinci derece kişiyim. Bu olaya Fransız kalsam ve kullanmazsam ayıp olmaz mı? dedi.

askim kapismak1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.