Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, Büyükada’da açıldı

İstanbul, Türkiye ve dünya’nın gözbebeği sayfiye yeri Büyükada Aşıklar Tepesinde muhteşem orman ve deniz manzaralı, kuş sesleri içinde dingin ve huzurlu bir atmosferde 7 şık farklı dekorasyondaki konsept odaları, sahibi Şükrü Budak’ın yiyecek, içecek, turizm sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle Aşıklar Butik Hotel By Şükrü misafirlerine Büyükada nostaljisini ve romantizmini yaşatmak üzere açıldı.

Sanat, cemiyet hayatından ve Büyükadalıların katıldığı açılışta misafirler canlı greek müzik ve sirtaki danslarıyla keyifli dakikalar geçirdiler. Faytonlarla gittikleri Aşıklar Butik Hotel’i çok beğendiklerini belirttiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.