Arda Turan: Messi, Allah’ın bir mucizesi

La Liga ekiplerinden Barcelona’da oynayan Arda Turan’ın açıklamaları gündeme damgasını vurdu.

Sabah Gazetesi’nde Bülent Timurlenk’İn yaptığı röportajda yıldız oyuncu, özellikle Galatasaray’da oynayan Emre Çolak’a kendisine geliştirmediği için kızgın olduğunu belirtti. Arda Turan ayrıca bu yaz oynanacak olan EURO 2016 turnuvası hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Milli yıldızdan çarpıcı açıklamalar

‘Messi, Allah’ın bir mucizesi’

“Top ayağıma gelirken 3 pas alternatifini görüyorum Barcelona’da. Burada herkes öyle, belki bir tek Messi 10’dur! Ben Leo gibi bir şey görmedim. Allah’ın bir mucizesi… O bir şey yapınca hoşuma gidiyor. Kıskançlık değil ama, o bacak arası atınca mutlu oluyorum mesela. Luis Enrique’nin beni Barcelona’ya isteme sebebi az top kaybetmem, kazanma hırsım ve mücadelem… Beni bu yüzden istediğini söyledi. Onun beni neden istediğini inşallah sahada herkese göstereceğim. ”

‘Kur’an ruhumu dinlendiriyor’

“Bugünlerde Ahmet Ümit’in Elveda Gönlüm’ünü okuyorum. Ayrıca Allah kabul ederse her gün Kur’an okuyorum. Anlayarak okumaya çalışıyorum, mealiyle. Ruhumu dinlendiriyor. Ego, şöhret çok yüksek olunca inançlı olmalıyım ki kendimi frenleyebileyim. Yoksa dünyevi şeylerde kaybolup gitmemek imkansız. Tokyo’ya gidiyorsun, adamda Arda forması var. Japonya’da rahat yürüyebilmek için şapka takıyorum. İşte bu Arda senin çocukken tanıdığın Arda… Ben hep aynı Arda olduğuma inanıyorum. ”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.