Arda Turan kaza yaptı

Yeni dükkanının açılışı için İstanbul’a gelen Arda kendi arabasına çarptı.

Arda Turan sahibi olduğu esnaf lokantasının açılışı için bir günlüğüne İstanbul’a geldi.

Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop’la birlikte burada akşam yemeği yiyen Turan, daha sonra soluğu İstanbul gecelerinde aldı.

İlk olarak Karaköy’deki bir mekana giden ünlü futbolcu, mekan çıkışı görüntülendi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolcu “Bir günlüğüne İstanbul’a geldim. Biliyorsunuz yeni bir dükkan açtık bugün. Onu görmek için İstanbul’dayım” açıklamasını yaptı.

Sevgilisi Aslıhan Doğan’dan ayrıldığı yönünde çıkan dedikodular hakkındaki sorulara Arda Turan cevap vermek yerine güldü.

Mekanı bir arkadaşının kullandığı araçla terk eden Arda Turan, içinde bulunduğu araçla sıkışık olan park yerinden çıkmak isterken kendi aracına vurdu. Arda Turan arkadaşına dönerek esprili şekilde “Gitti bizim araç. Geldi benim arabaya vurdu, iyi mi?” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.