“Araf 3” Çekimlerinde korkutan olay

Cin Sahneleri Yeniden Çekilecek

Çekimleri geçtiğimiz günlerde biten “Araf 3” filminde sebebi bilinmeyen bir olay meydana geldi. Çekimlerin ardından zaman kaybetmeden montaja başlamak isteyen yönetmen Biray Dalkıran ve ekibi görüntüleri göremeyince çok şaşırdı.

Filmdeki cin sahnelerinin anlaşılamayan bir şekilde silindiğini gören Biray dalkıran böyle bir durumun başına ilk defa geldiğini ve serinin diğer filmlerinde sorun yaşamadıklarını söyleyerek sözlerine şunları da ekledi: “Montaj aşamasında filmin cin sahnelerinin anlayamadığım bir sebepten silindiğini fark ettim. Bu sahneleri yeniden çektik ve bu durum filmin vizyon tarihini etkilemeyecek.”

“Araf 3” bekleyenlerini vizyon tarihinin değişmemesi sevindirirken yeniden çekilen sahnelerin akıbeti merak konusu…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.