Antalya’da kamu arazisi Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında haraç mezat satılacak

Ege ve Akdeniz’in en güzel köşelerindeki devlet arazilerinin satışı hız kesmiyor.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en lüks otellerinin bulunduğu Side Turizm Alanı-Kumköy Bölgesi’nde bulunan, çok değerli bir kamu arazisi daha satışa çıkarıldı.

Antalya’nın en güzel plajlarından birinde bulunan ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne ait 5 bin 133 metrekare arsa 2018 ‘de çıkarılan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi hükümleri kapsamında haraç mezat satılacak.

blank

18 milyon 266 bin 245 TL tahmini bedel belirlenen arsa için 547 bin 987 TL geçici teminat istendi.

2886 sayılı sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre kapalı teklif usulü ile yapılacak satış için isteklilere sadece iki hafta süre verildi. 23 Marta kadar sunulacak teklifler 24 Mart’ta düzenlenecek ihalede değerlendirilecek.

Manavgat’la Side arasındaki Kumluca Bölgesi’nde onlarca 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor. DSİ’ye ait arazi lüks otellere komşu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.