Yasak Elma’nın Lila’sı Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun davasında yeni gelişme!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Lila karakteri ile adından söz ettiren Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun İstanbul Beyoğlu’nda bir restoranda polis ve görevlilere karşı bıçaklı saldırı ve tehditte bulundukları olayla ilgili devam eden davada yeni bir gelişme yaşandı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ayşegül Çınar ile sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, Beyoğlu’ndaki bir restoran olay çıkarmıştı. Furkan Çalıkoğlu’nun görevlilere bıçak çekerek “Boğazlarını keseceğim” dediği, Ayşegül Çınar’ın da “Sanatçıyım ben. Haritadan kendinize yer beğenin” diyerek polis memurlarına tehditler savurduğu gerekçesi ile dava açıldı.

Çınar’ın 8 yıldan 11 yıla, Çalıkoğlu’nun da 29 yıldan 7 yıla kadar hapsi istendi. İkilinin alınan ifadelerinin ardından Çalıkoğlu’nun tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkeme, dosyanın Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesi gerektiğine hükmederek, görevsizlik kararı alındı. Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar’ın avukatları Asliye Ceza Mahkemesinin kararına itirazda bulunmuştu.

Sabah’ın haberine göre; Ağır Ceza Mahkemesi heyeti kendisine gönderilen dosya hakkındaki kararını verdi. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmesinin uygun olacağına karar veren heyet, dosyayı yeniden Asliye Ceza Mahkemesine göndererek, Furkan Çalıkoğlu’nun tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.