ANKAmall Müzik Stüdyosu’na Ankaralılardan yoğun ilgi

Sürekli kendini yenileyen, ilklerin öncüsü ANKAmall’un 7’den 70’e herkesin hizmetine sunduğu müzik stüdyosuna gün geçtikçe talep artıyor. Yeni yıl öncesi faaliyete geçen ve tüm ziyaretçilerin yararlanabildiği stüdyoda hemen her türlü enstrüman, amatör ve profesyonel müzikseverlerle buluşuyor.
Nitelikli alışveriş yanında her geçen gün talebe paralel sayısı artan marka karması ile fark yaratan ANKAmall, etkinlikleri ve ziyaretçilerine sunduğu fırsatlarla da öncü olmayı sürdürüyor. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin hız kesmeden devam ettiği alışveriş merkezinde müzik stüdyosu ile ziyaretçiler aktif olarak sanatın bu dalının da içinde yer alma fırsatına sahip oluyor.

Enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen miniklerin, müziği seven gençlerin ve hayatı boyunca enstrüman çalmak isteyip de fırsat bulamayanların uğrak yeri olan stüdyoda, ziyaretçiler müzik danışmanı eşliğinde çalışmalarını sürdürebiliyor, ihtiyaç duydukları bilgileri de danışman müzik eğitmeni tarafından edinebiliyor.

Otopark alanında kurulan ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanan müzik stüdyosunda elektrogitardan akordeona, asma davuldan piyanoya, perküsyona kadar hemen her türlü enstrüman bulunuyor. ANKAmall sunduğu bu imkan ile kişilerin müzikle iç içe olmasını hedefliyor ve ziyaretçiler önceden randevu olarak stüdyodan diledikleri gibi faydalanabiliyorlar.

ANKAmall Hakkında:

1999 yılında hizmete açılan, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle kısa sürede hızla büyüyen ANKAmall, ‘Türkiye’nin Alışveriş Merkezi’ sloganı ile Türkiye’de AVM konseptinin öncüleri arasında yer alıyor.
2015 yılında gerçekleştirdiği büyük renovasyon ile kabuk değiştiren; yeni marka ve mağaza alanları ile yepyeni bir kimliğe bürünen ANKAmall, bugün 330 mağazası, 108.000 m² kiralanabilir alanı, 6.000 araçlık ücretsiz otoparkı, kafeleri, restoranları, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla İstanbul-Anadolu yakası dâhil Anadolu’nun en büyüğü konumunda.
ECE Türkiye tarafından yönetilen ANKAmall, alışverişte sunduğu kalite ve çeşitlilik yanında, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle misafirlerinin bireysel ihtiyaç ve beklentilerine de hitap eden bir alışveriş merkezi olma özelliğini daha da ileri götürüyor, düzenlediği etkinliklerle de ziyaretçilerine farklı ortamlar hazırlıyor.
Adres: Gazi mah. Yenimahalle/ANKARA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.