Amine Gülşe, nişanlısı Mesut Özil’in annesinin kalbini yine fethetti

Amine Gülşe, nişanlısı Mesut Özil’in annesi Gülizar Hanım’ın kalbini yine fethetti.

Takvim’de yer alan habere göre sadece Türk değil başta İngiltere ve Almanya basınının da yakından takip ettiği aşklarını yakında nikah masasına taşımaya hazırlanan Amine Gülşe ile Mesut Özil, şimdiden aile oldu… Arsenalli yıldızla ilişkisi ‘görücü usulü’ başlayan güzel oyuncu, Özil Ailesi’nin kalbini iyice fethetti. Sık sık yıldız futbolcunun kardeşleriyle bir araya gelen Amine Gülşe, müstakbel kayınvalidesi Gülizar Hanım’a da çok anlamlı bir jest yaptı. Güzel oyuncu, önceki gün 53. yaş gününü kutlayan Gülizar Özil için haftalar öncesinden hazırlıklara başladı.

blank

50 yıllık ve tamamı el işçiliği bir seccade bulan Amine Gülşe, bu çok anlamlı hediyeyi kayınvalidesine ulaştırdı. Yüzde yüz koyun yünü ve el dokuması seccade için yaklaşık 40 bin TL ödeyen Gülşe, bu çok anlamlı jestiyle de Gülizar Hanım’ı çok duygulandırdı. Bu arada Amine Gülşe, nişanlısı Mesut Özil’e de yaş günü hediyesi olarak 30 bin TL’lik el yapımı kehribar bir tesbih almıştı.

Mesut ile Gülşe’nin ilişkisi, anne Gülizar Özil’in güzel oyuncuyu görüp çok beğenmesi ile başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.