Alp Navruz soruları Ayça Ayşin Turan’ı utandırdı

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Ayça Ayşin Turan, “Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusunu duyunca utandı. Güzel oyuncu, “Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor” dedi.

Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, önceki gün Etiler’de görüntülendi.

Mekandan çıkarken basın mensupları ile sohbet eden güzel oyuncu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Turan, “Dizimizi bitirdik. Şu an dinlenmekle geçiyor. Gelen projeleri okuyoruz. Güzel projeyi bekliyoruz.” dedi.

blank

“BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ”

“Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusunu da yanıtlayan Ayça Ayşin Turan, şunları söyledi:

“Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.