Aslı Enver sosyeteye gelin oluyor! Sevgilisi Önder Öztarhan’dan evlilik teklifi!

Bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birlikte olan Aslı Enver’in, sevgilisi Önder Öztarhan’dan evlilik teklifi aldığı, Aslı Enver’in ise çevresine yaza evlenebiliriz dediği iddia edildi.

Şimdilerde Sırça adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkmaya hazırlanan 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver’den güzel bir haber geldi. Daha önce 3 yıl kadar Birkan Sokullu ile evlilik yaşayan Enver, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Takvim Gazetesi’nin haberine göre; bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birlikte olan Enver, evlilik teklifi aldı.

blank

ASLI ENVER SOSYETEYE GELİN OLUYOR

Arkadaş ortamında tanışan ikiliden 49 yaşındaki Öztarhan, neredeyse Enver’e ilk görüşte aşık oldu ve ailesi ile de tanıştı.

Aslı Enver’e olan aşkıyla oldukça mutlu olan Öztarhan güzel oyuncuya “Hemen evlenelim” teklifinde bulundu. Evliliğe sıcak bakan Aslı Enver’in ise yakın çevresine, “Yazın evlenebiliriz” müjdesini verdiği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.