Allah Yazdıysa Bozsun Filmin Galası İzmir’de Yapıldı

Gülme garantili film…
Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler’in üstlendiği, “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin İzmir galası Optimum Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da gerçekleşti.

Optimum bir filmin galasına daha ev sahipliği yaptı… “Allah Yazdıysa Bozsun” filmi İzmirlilerle buluştu. Romantik Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk, Öznur Serçeler, Pelin Öztekin, Emre Dinler, Merve Sarıtaş, Emre Bulut, Walison Fonseca, Nurseli İdiz ve Köksal Engür’ün yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş var.

Tam kadro İzmir’de…
İzmir Galasına filmin yönetmeni Barış Yöş’ün yanı sıra oyuncular Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk, Öznur Serçeler, Pelin Öztekin, Merve Sarıtaş, Walison Fonseca katıldı.

Sinemaseverler Optimum’da…

Saatler önce Optimum’a gelen sinema severler, oyuncularla sohbet edip, bol bol selfie çektirdiler..

“İzmir’de olmaktan mutluyuz.”

Coşkulu kalabalığın karşısında duygulanan başrol oyuncuları, İzmirlilerle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler… Gonca Vuslateri, deneyimli sunucu Mustafa Karslıoğlu’ndan mikrofonu alıp, oyuncu arkadaşlarını tanıtıp, onlara filmle ilgili sorular sordu. Sette çok eğlendiklerini ve samimi bir yarattıklarını belirten Vuslateri sözlerini şöyle tamamladı. “Çok güzel bir film çektik. İnsanların yüzlerini gülümsetebilecek bir filmle aralarında olmak çok sevindirici. Çok emek sarf ettik. Biz çok güldük Allah’ta sizi güldürsün. Ekiple sette çok iyi anlaştım. Güzel bir film ortaya çıktı.” Yamantürk de “Çok keyif aldığımız eğlendiğimiz bir iş oldu.” diye konuştu.

Ayakta alkışlandı

Kısa sohbet sonrası sinema severlerle birlikte film izleyen oyuncular zaman zaman almışlandı. Kahkahalar hiç durmadı. Film sonunda izleyiciler dakikalarca ayakta alkışladılar.

Arda çifti de izledi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve eşi Deniz Arda da filmi izleyenler arasındaydı. Film sonunda oyuncuları tebrik ettiler.

Filmin Konusu….

Allah Yazdıysa Bozsun, rüyasında arkadaşının nişanlısıyla evlendiğini gören genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Irmak, aşkta yüzü gülmeden 30’lu yaşlarına gelen genç bir kadındır. Onun hayatı, ilk defa kaldığı bir evde yastığının altına anahtar koymasıyla bambaşka bir hal alır. Rüyasında en yakın arkadaşı olan Eliz’in nişanlısı Burak ile evlendiğini gören Irmak, bu korkunç rüyayı aklından çıkarmaya çalışır. Ancak rüyada gördüklerinin akabinde Irmak kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.