Ozan Tarık Çepni, “Pandemi ile birlikte e-ticaret normalden üç kat hızla büyüdü”

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Reklam Endüstrisi Workshop etkinliklerinin ikincisi düzenlendi. Öğrencileri sektör ile buluşturmayı amaçlayan “E-Ticarette Reklam Yönetimi” başlıklı workshop, İletişim Fakültesi Amfi 3’te gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belma Fırlar ve öğrencilerin katıldığı etkinliğe konuşmacı olarak Marka Danışmanı Ozan Tarık Çepni yer aldı.

Bugüne kadar onlarca markaya marka danışmanlık hizmeti veren Ozan Tarık Çepni, E-Ticaret ve buna bağlı olarak dijital reklam sektöründeki büyümenin ciddi ivme kazandığını ve pandemi ile büyümenin etkisinin e-ticarette netleştiğini vurguladı. Pandemi ile E-Ticaretin normalden 3 kat fazla hızla büyüdüğüne dikkat çeken Çepni, Reklamcılık öğrencilerine E-Ticarette marka ve reklam yönetimindeki uygulamaları tanıtarak, kişisel deneyimlerini paylaştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.