Aleyna Tilki’nin hayalleri gerçek mi oluyor?

Dünya starı bir yazar olmak istediğini itiraf eden Aleyna Tilki’nin hayalleri gerçek mi oluyor?

Aleyna Tilki, Bir Hülya Avşar Sohbeti’nde “Kitap yazmayı sevdiğim için gelecekte yazar olmak istiyorum. Dünya starı olmak istiyorum. Yazar olmak dünya starı olmamım bir konsepti olsun istiyorum. Yani dünya starı bir yazar olmak istiyorum” demiş ve bir kitap yazdığını itiraf etmişti.

Emrah Karaduman ile düet yaptığı Cevapsız Çınlama ile ünlenen ve Youtube’da 243 milyon tık alarak Türkiye’de klibi en çok izlenen sanatçı unvanının sahibi olan Aleyna Tilki’nin bu sözleri, yayınevlerini harekete geçirdi.

HaberTürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre; 17’lik popçunun boş zamanlarında yazdığı kişisel gelişimiyle ilgili yazılar ve felsefe notları yayınevlerinin iştahını kabarttı.

Tilki’nin notlarını temize çekip kitaplaştırmak isteyen dört yayınevi, menajeri aracılığıyla genç şarkıcıya teklif götürdü.

Tilki teklifi kabul ederse albümden önce kitabı çıkan popçu olacak.

Aleyna Tilki, konuya dair şunları söylemişti: “Üniversite de psikoloji okuyacağım için şimdiden psikoloji kitapları okuyorum. Kitap yazdığım için okumayı çok seviyorum. Okuduğum kitaplar yazacağım kitap için beni destekliyor. Şimdiye kadar bir kitap yazdım. “Aleyna yaşından büyük Aleyna asi” dediler bir de kitabımı yayımlasam eyvah eyvah… Çok sert ve asi bir kalemim olduğunu düşünüyorum. Kişisel gelişim ve felsefe üzerine yazdım. Kendi çapımda bir şeyler yazdım beğenen bir kitle belki olur diye düşünüyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.