Akustikadam “İmkanı Olan Delirsin”

Adını, Balat’ta kurduğu kendi ahşap atölyesinde verdiği konserlerle duyuran Mert Erşahin, nam-ı diğer Akustikadam, “İmkanı Olan Delirsin” adlı yeni şarkısını, klibiyle birlikte yayınladı.

Bu yıl Şubat ayında yayımladığı “Neden” adlı şarkısının klibinde, bornoz-boxer yani yarıçıplak ev haliyle, insanların bakışlarına aldırmadan tüm Beyoğlu’nu arşınlayan “yalnız kahramanımız” Akustikadam, bu sefer kendisini aynı kılık kıyafetle bir sahilde yarı baygın şekilde buluyor ve olaylar gelişiyor. Türkiye’de daha önce çok denenmemiş olan “devam kliplerini” kısa film tadında sunmaya çalışan Mert Erşahin, şarkıları şarkılara, klipleri kliplere bağlamaya devam ediyor.

blank

Çekimleri iki günde, Bozcaada’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini yine Mert Erşahin kendisi yaptı. Görüntü yönetmenliğini Uğur Evin üstlendi.

Söz ve müziği Mert Erşahin’e, düzenlemesi ise Mehmet Tan’a ait olan “İmkanı Olan Delirsin” adlı şarkını mastering çalışmasını Özgür Yurtoğlu üstlendi. “İmkanı Olan Delirsin” tüm dijital platformlarda yayında.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.