‘Aile Arasında’ filminin galasında keyifli anlar yaşandı

29 yıl sonra ‘Aile Arasında’ adlı sinema filmiyle beyazperdeye dönen Erdal Özyağcılar’ı ikna etmek oldukça zor olmuş! Gülse Birsel, usta oyuncuya 4 saat dil dökmüş.

Başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar’ın yer aldığı Gülse Birsel’in kaleme alıp, oynadığı ‘Aile Arasında’ filmi Kanyon’da görücüye çıktı. Oyuncuların tam kadro katıldığı gecede ekip, gösterim öncesi basının karşısına geçerek duygularını dile getirdi. Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar’ı nasıl ikna ettiğini anlattı. Birsel, 29 yıl sonra ‘Aile Arasında’ filmiyle vizyona dönen Özyağcılar’ı 4 saatte ikna ettiğini anlattı. Ünlü isim, ayrıca çekimler sırasında
Erdal Özyağcılar’ın Engin Günaydın’a kafa attığını esprili bir dille bahsetti.

BEDAVA DİYE GELİYORUM

Galanın en renkli siması Mahmut Tuncer oldu. Ailece davette boy gösteren Turan, “Ben galaya bedava diye geliyorum ama çocuklarla gelince aslı astarını geçiyor. Bir yemek yedik 250 lira, kıza alışveriş yap diye 200 lira verdim. Bu gala bana pahalıya patladı” şeklinde konuştu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.