Ahmet Kural’dan ‘Ayhan Işık’ imajı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’na şiddet uyguladığı haberleriyle gündemden düşmeyen oyuncu Ahmet Kural, kendini işine verdi. Kural, yeni filmi için bıraktığı bıyıklarla Ayhan Işık’a benzetildi.

Eski sevgilisi Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Ahmet Kural sosyal medyayı oldukça aktif kullanmaya başladı.

Geçtiğimiz ay açılan dava sonrası 16 ay 20 gün hapis cezası alan Kural hayatına devam ediyor. Sosyal medyada gündelik hayatından sık sık paylaşımlar yapan Kural yeni imajıyla dikkat çekti.

“GEÇİCİ İMAJ”

Kural bıyıklı halini Instagram hesabından paylaşıp “Geçici imaj” notunu düştü. Ünlü oyuncunun yeni imajı, kadınlara karşı nezaketi ile bilinen usta oyuncu Ayhan Işık’a benzetildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.