Ahmet Kural: Türk adaletine güveniyorum

Sıla’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle ifade veren Ahmet Kural, kendisini Sokrates’in “Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır” sözleriyle savundu.

Bir ayrılıp bir barıştığı Sıla’ya fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural, dün adliyeye çağrılarak ifade verdi. Savcılık sonrası açıklamalarda bulunan Kural, şunları söyledi: “Konuyla ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Bu doğrultuda da içeride ifademi de verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adımın anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Bu yaşananlar için de, asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır.”

SILA’NIN AVUKATINA DAVA AÇACAĞIZ

Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın ise “Farklı bir algı yaratılmıştır. İfadesinden de bu açıkça anlaşılacaktır. Adil savunma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatıyla ilgili İstanbul Barosu’na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.