Ağır sıklet kemerlerinin sahibi Anthony Joshua’nın unvan maçı Vodafone Park’ta!

Ağır sıklet kemerlerinin sahibi Britanyalı boksör Anthony Joshua’nın, Bulgar Kubrat Pulev ile karşılaşacağı unvan maçı Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta yapılacak.

Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ağır sıklet kemerlerinin sahibi Büyük Britanyalı boksör Anthony Joshua’nın, Bulgar Kubrat Pulev ile karşılaşacağı unvan maçının Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta yapılacağı belirtildi.

Bulgar medyasında yer alan habere göre, Joshua ve Pulev Mayıs ayında İstanbul’da, Beşiktaş’ın stadyumu Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Daha önce Shakira ve Metallica gibi isimlerin konser verdiği stadyum, ilk kez boks mücadelesine ev sahipliği yapacak.

Bulgar boksör bu haberi sosyal medya hesabından paylaşarak doğrulamış oldu.

blank

Geçen yılın haziran ayında Andy Ruiz’e kaybettiği WBA, WBO ve IBF unvanlarını, aralık ayında geri alan Joshua’nın, 23 galibiyet, 1 mağlubiyet; Pulev’in de 28 galibiyet, 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.