Afra Saraçoğlu, bir moda çekiminde verdiği pozla büyüledi

Güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da izleyenlerin beğenisini toplayan Afra Saraçoğlu, bir moda çekiminde verdiği pozla büyüledi.

Kanal D’de ekrana gelen ‘Kardeş Çocukları’ isimli dizide rol alan Afra Saraçoğlu, önceki gün bir moda çekimi için objektif karşısına geçti. Denize giren güzel yıldız birbirinden farklı pozlar verdi. Denizle aynı renkte gözleriyle objektife çarpıcı bakışlar atıp büyüledi.

Doğal güzel Afra Saraçoğlu, denizde verdiği pozla büyüledi! Afra Saraçoğlu adını ilk olarak 2016 yılında Özcan Deniz’in İkinci Şans isimli filmiyle duyurmuştu. Fakat genç oyuncu asıl yükselişi rol aldığı Faziler Hanım ve Kızları dizisiyle yaptı. Geçtiğimiz sezon ‘Kardeş Çocukları’nın başrolünde yer alan Afra Saraçoğlu bu yıl da aynı diziye devam edecek.

Kardeş Çocukları, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Batuhan Ekşi, Murat Daltaban, Berkay Hardal gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturuyor.

İzleyenlerden övgü dolu yorumlar alan Afra Saraçoğlu, hayran kitlesini de her geçen gün arttırıyor. Genç oyuncunun başarısı kadar, güzelliği de ön planda. Doğal güzelliği, her fotoğrafıyla ortaya çıkan oyuncunun son yaptığı paylaşım ise ‘Adeta deniz kızı’ yorumunu yaptırıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.