Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Şeyma Subaşı’ya özendi!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, saçlarını ördürdü. Bir dönem Şeyma Subaşı'da saçlarını ördürmüştü. Altunkaya'nın yeni tarzını görenler, "Ayça, Şeyma'ya özendi" yorumlarında bulundu.

Önceki gün Levent’te bir kuaföre giden Ayça Çağla Altunkaya, ünlü isimlerin özellikle festivallere ve partilere giderken tercih ettiği renkli bir saç örgüsü yaptırdı.

Ayça Çağla Altunkaya’nın yeni saç stilini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Altunkaya, saçlarının bir bölümünü mor renge boyadı. Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın da saçlarını sık sık ördürdüğü biliniyor. Subaşı, daha önce saçlarını ördürüp sarı ve yeşil renge boyatmıştı.

Acun Ilıcalı, sevgilisiyle görüntü vermemek için yoğun çaba harcadı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.