Acun Ilıcalı, sevgilisiyle görüntü vermemek için yoğun çaba harcadı

Pandemi süresince ‘Survivor’ yarışması nedeniyle Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, aylar sonra İstanbul’a geldi. Bebek’te gezintiye çıkan Ilıcalı’ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da eşlik etti. Genç isim de Dominik’te kalmış ve Türkiye’ye dönememişti.
Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı normalleşmeyle birlikte Türkiye’ye döndü. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan başarılı televizyoncu, büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Acun Ilıcalı, muhabirlerin soruları üzerine “Sokaktan aldığımız enerji muhteşem. Bu süreçte çok dua da aldık. En çok çocuklarımı, onların kokusunu özledim” cevabını verdi.

Ilıcalı’ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’da eşlik etti. Ayça Çağla Altunkaya, gazetecileri görünce Acun Ilıcalı’nın yanından hemen uzaklaştı. Ilıcalı, sevgilisiyle görüntü vermemek için yoğun çaba harcadı.

blank

Acun Ilıcalı bir süre önce sevgilisiyle birlikte bir pozunu paylaşmış ve sosyal medyada dikkat çekmişti.

Genç isim de Dominik’ta mahsur kalmış ve Tiktok’ta danslarıyla dikkat çekmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=CvDjTwuBomk

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.